Áfonyakrémleves sült eperhabbal
Nutriment content:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
499.1 kcal
110.9 kcal
2,106.4 KJ
468.1 KJ
Zsír, amelyből
11.3 g
2.5 g
telített zsírsavak
9.6 g
2.1 g
Szénhidrát, amelyből
92.1 g
20.5 g
cukor
79.9 g
17.8 g
rost
1.0 g
0.2 g
Fehérje
6.8 g
1.5 g
Só
0.7 g
0.2 g
Nettó súly:
450 g
Összetevők:
ivóvíz, áfonyadzsem (áfonya, cukor, zselésítő
anyag:pektin, savanyúságot szabályozó anyag:citromsav)
(10%), tej (10%), cukor (9%), tejszín (író (tej), teljes mér-
tékben hidrogénezett növényi zsír (növényi eredet:pálma-
mag, pálma), tejszín, laktóz, emulgeálószerek:szójalecitin,
étkezési só), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-
szorbát), áfonya (4%), citromlé (citromlé, étkezési sav:cit-
romsav, tartósítószer:kálium-szorbát), búzaliszt, vanillincu-
kor (cukor, vanillinkristály), eper szirup (cukorszirup, eper
és citrom, savanyúságot szabályozó anyag:citromsav), ét-
kezési só, fűszerek
Allergének:
Tej, Szója, Glutén, Tojás