Vajas-gyömbéres, fehérboros pácban sült tőkehalfilé spárgával, kurkumás vadrizzsel
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
604.6 kcal
116.3 kcal
2,550.6 KJ
490.5 KJ
Zsír, amelyből
10.9 g
2.1 g
telített zsírsavak
2.6 g
0.5 g
Szénhidrát, amelyből
75.6 g
14.5 g
cukor
4.0 g
0.8 g
rost
6.7 g
1.3 g
Fehérje
43.0 g
8.3 g
Só
7.3 g
1.4 g
Nettó súly:
520 g
Összetevők:
fekete tőkehal, rizs (12%), vadrizs (6%), fehérbor (6%), citromlé (citromlé, étkezési
sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát) (3%), citrom, étkezési só, napraforgóolaj, margarin (növényi
olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és
digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát), vaj, spárga, fűszerek
Allergének:
Tej, Hal, Glutén, Szója, Szezámmag, Diófélék