Vaníliás croissant
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
307.2 kcal
361.4 kcal
1,285.3 KJ
1,512.1 KJ
Zsír, amelyből
16.1 g
18.9 g
telített zsírsavak
8.2 g
9.6 g
Szénhidrát, amelyből
36.7 g
43.2 g
cukor
8.6 g
10.1 g
rost
0.0 g
0.0 g
Fehérje
3.8 g
4.5 g
Só
0.8 g
0.9 g
Nettó súly:
85 g
Összetevők:
búzaliszt(42%), ivóvíz, margarin(finomított olajok és zsírok (növényi eredet:
pálma,repce),tartósítószer:kálium-szorbát,természetes színezék:annatto),tej(17%),cukor
(9%),margarin (finomított olajok és zsírok,tartósítószer:kálium-szorbát,természetes színe-
zék:annatto),vaníliaízű puding(kukoricakeményítő,étkezési só,színezék:béta-karotin,ribo-
flavin, aroma),tejszín(író(tej),teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(növényi eredet:
pálmamag,pálma),tejszín,laktóz,emulgeálószerek:szójalecitin,étkezési só),étkezési só,
élesztő, vanillincukor (cukor, vanillinkristály), adalékanyag péksüteményekhez és kenye-
rekhez (szójaliszt, lisztjavító szerek:aszkorbinsav, enzim (glutén)), aromák
Allergének:
Glutén, Tej, Szója