Vegyes update rántott zöldségek (karfiol, brokkoli, gomba) szezámmagos bundában, tartármártással
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
957.6 kcal
239.4 kcal
3,971.6 KJ
992.9 KJ
Zsír, amelyből
69.5 g
17.4 g
telített zsírsavak
11.0 g
2.8 g
Szénhidrát, amelyből
36.1 g
9.0 g
cukor
5.6 g
1.4 g
rost
22.2 g
5.6 g
Fehérje
35.9 g
9.0 g
Só
6.2 g
1.6 g
Nettó súly:
330 g
Összetevők:
brokkoli (21%), karfiol (17%), csiperkegomba, tej, búzaliszt, napraforgóolaj, szezámmag,
lisztkeverék (szója, glutén), ivóvíz, tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát),
lisztkeverék (szója, glutén), étkezési só, tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt,
lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén))
Allergének:
Glutén, Szezámmag, Szója, Tej, Tojás
Nettó súly:
70 g
Összetevők:
napraforgóolaj (42%), tejföl (42%), citromlé (citromlé,
étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgája lé
(tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), mustár édesítőszerrel(víz,
mustármag, ételecet, folyékony édesítőszer, étkezési só, fűszerek
(koriander, köménymag,majoránna, őrölt babér), tartósítószer (nátrium-
benzoát), élelmiszerszínezék (kurkumin)), étkezési só, édesítőszer
(szukralóz, stevia, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát),
fűszerek
Allergének:
Tej, Tojás, Mustár