Vöröslencse-főzelék, Stefánia vagdalt
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
978.7 kcal
171.7 kcal
4,086.0 KJ
716.8 KJ
Zsír, amelyből
52.2 g
9.2 g
telített zsírsavak
12.5 g
2.2 g
Szénhidrát, amelyből
79.4 g
13.9 g
cukor
2.6 g
0.5 g
rost
16.4 g
2.9 g
Fehérje
39.7 g
7.0 g
Só
7.8 g
1.4 g
Nettó súly:
570 g
Összetevők:
vöröslencse (14%), ivóvíz, napraforgóolaj (5%), búzaliszt (4%), tejföl (4%), vöröshagyma,
mustár (víz, mustármag, cukor, ételecet, étkezési só, fűszerek (koriander, köménymag, majoránna,
őröltbabér), tartósítószer (natrium-benzoát), élelmiszerszínezék (kurkumin)), étkezési só, sertés comb,
fokhagyma, ételízesítő (ízfokozók:nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, zöldségkeverék (vöröshagyma,
sárgarépa, paszternák, zeller), fűszerek), sertészsír, főtt tojás (tojás, étkezési sav:citromsav),
currypor (kurkuma, koriandermag, római kömény, ánizs, görögszéna mag, chilli, zellermag, fokhagyma,
só), tojásfehérje lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), tojássárgája lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt,
lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Tej, Tojás, Mustár, Zeller, Glutén, Szója