Halloween-i sötét ízek


kísértetiesen finom, szellemesen összeállítva

Elérkeztünk az idei év leghátborzongatóbb ünnepéhez a Halloween-hez.

A Halloween, vagyis a mindenszentek előestéje az All Hallows Eve kifejezés rövidítésből ered az elnevezése a kelta hagyományokból kialakult ír ünnep. Téves hiedelem, hogy Amerikából származik, bár az amerikaiak körében népszerű és elsősorban az angolszász országok hagyományaként terjedt el.

Magyarországon a 2000-es évek eleje óta vált közismertté és az évek alatt már nálunk is hagyományteremtővé vált. A halloween-i bulik és rendezvények az ijesztgetés, a borzongás, a félelmetes jelmezek és történetek tematikája köré épülnek.

Ennek jegyében a Teletál idén is készült pokolian jó, hátborzongatóan változatos és rettentően izgalmas ízekkel.

A Halloween-i sötét ízek finomságai - kísérteties külsejű és annál szellemesebb elnevezésű ínycsiklandó ételei - annyira nem rémisztőek, bármennyire is vérfagyasztóan hangzik.

Keresd a 44. héten a kísértetiesen finom és egyedülálló ételeinket, amelyek garantáltan elcsábítják még a leghűvösebb Drakula szívét is!

Próbáld ki boszorkánykonyhánk remekeit!

Megtalálod étlapunk U9 sorában:

  • Boszorkány aprópecsenye (pulykacomb csíkok mustáros, tejfölös, tejszínes, gombás, csemegeuborkás mártásban), édesítőszerekkel, update copfocska tészta
  • Halloween-i töltött csirkemell (sütőtökkel, mogyoróval töltve), Chef mix sült zöldségek (zöldbab, brokkoli, sárgarépa, cukkini)
  • Múmia csirkemell (baconbe tekert, sült csirkemell), sütőtökös burgonyapüré
  • Drakula kedvence, kukoricás rizzsel és chilis vérnarancsos mártogatóval vagy sütőtökös salátával