Update kapros-tökös batyu
Nutriment content:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
221.5 kcal
276.9 kcal
919.5 KJ
1,149.4 KJ
Zsír, amelyből
16.6 g
20.8 g
telített zsírsavak
5.1 g
6.4 g
Szénhidrát, amelyből
7.8 g
9.8 g
cukor
1.0 g
1.3 g
rost
2.3 g
2.9 g
Fehérje
9.2 g
11.5 g
Só
1.2 g
1.5 g
Nettó súly:
80 g
Összetevők:
topföl (pasztőrözött sovány tej, növényi zsír
(kókusz, pálma), aroma, baktériumkultúra), tök 17%,
lenmagliszt, búzaliszt, búzaglutén, margarin [növényi
olajok és zsírok80% (pálma, repce, kókusz és részlegesen
hidrogénezett pálma változó arányban),
ivóvíz,emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei,
napraforgólecitin), savanyúságotszabályozó anyagok
(citromsav), aroma színezék (béta-karotin)], finomított
napraforgó étolaj,bambuszrost, sütőélesztő, étkezési só,
napraforgómag, sütőpor (térfogatnövelő
szer:nátrium-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő,
stabilizálószer: dinátrium-difoszfát),kapor 0,4 %,
búzakeményítő, fokhagymapor (fokhagymapor, kén-dioxid),
fűszer.
Allergének:
Glutén, Tej, Szezámmag, Kén-dioxid, Diófélék