Update rántott sajt diós bundában, vajas update burgonyapüré
Tápanyagtartalom:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
945.5 kcal
205.5 kcal
3,936.3 KJ
855.7 KJ
Zsír, amelyből
59.3 g
12.9 g
telített zsírsavak
25.3 g
5.5 g
Szénhidrát, amelyből
43.8 g
9.5 g
cukor
14.9 g
3.2 g
rost
15.9 g
3.5 g
Fehérje
51.2 g
11.1 g
Só
11.0 g
2.4 g
Nettó súly:
460 g
Összetevők:
tej, trappista (19%), burgonyapüré por (burgonyapehely 47%,
növényi rost, pálmazsír, módosított burgonya keményítő, étkezési só, fűszerek,
aromák, fűszerek) (4%), búzaliszt (4%), napraforgóolaj (3%), lisztkeverék
(szója, glutén) (3%), margarin (növényi olajok és zsírok (növényi
eredetük:napraforgó, repce, pálma), emulgeálószerek:zsírsavak mono - és
digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát, étkezési só, A és D3 vitamin,
tartósítószer:szorbinsav) (3%), dióbél, tojásfehérje lé (tojás,
tartósítószer:kálium-szorbát), étkezési só, lisztkeverék (szója, glutén),
ivóvíz, tojássárgája lé (tojás, tartósítószer:kálium-szorbát), vaj,
élesztő, adalékanyag péksüteményekhez és kenyerekhez (szójaliszt, lisztjavító
szerek: aszkorbinsav, enzim (glutén)), fűszerek
Allergének:
Diófélék, Tej, Tojás, Glutén, Szója, Szezámmag