Vajas-gyömbéres, fehérboros pácban sült tőkehalfilé spárgával, petrezselymes parázsburgonyával
Nutriment content:
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
876.7 kcal
159.4 kcal
3,679.5 KJ
669.0 KJ
Zsír, amelyből
29.4 g
5.3 g
telített zsírsavak
4.8 g
0.9 g
Szénhidrát, amelyből
94.1 g
17.1 g
cukor
3.0 g
0.5 g
rost
15.8 g
2.9 g
Fehérje
46.2 g
8.4 g
Só
8.6 g
1.6 g
Nettó súly:
550 g
Összetevők:
parázsburgonya (48%), fekete tőkehal (34%), fehérbor (6%), napraforgóolaj (5%), citromlé
(citromlé, étkezési sav:citromsav, tartósítószer:kálium-szorbát), citrom, étkezési só, margarin (növényi
olajok és zsírok (növényi eredetük:(pálma, repce, napraforgó, len)), emulgeálószerek:zsírsavak mono- és
digliceridjei, étkezési só, tartósítószer:kálium-szorbát), vaj, spárga, fűszerek
Allergének:
Tej, Hal